Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan Tarkan Altın Madalyon filminin çekim yerleri, hangi yıl çekildiği (çekim yılı) merak ediliyor. Tarkan Altın Madalyon filmi nerede çekildi? Tarkan Altın Madalyon filmi ne zaman kaç yılında çekildi? Tarkan Altın Madalyon filmi oyuncuları Goşa ve Kraliçe kim? Sorularına yanıt aranıyor. Kurgusal bir karakter olan Tarkan üzerine yazılmış Altın Madalyon adlı çizgi romandan uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Mehmet Aslan oturuyor. Hikaye Burak Sezgin tarafından oluşturuldu ve başrolde Tarkan rolü ile Kartal Tibet yer alıyor.
Roma İmparatorluğu’nda geçen hikayede Vandallar üzerine bir öykü ekranlara taşınıyor. Tarkan serisinin dördüncü filmi olan Altın Madalyon filmi, Viking Kanı filminin devam filmidir. Filmde ayrıca Zeki Alasya, Kamran Usluer, Eva Bender ve Halit Akçatepe gibi isimler de var. 68 dakika süren filmin detayları ortaya çıktı. Tarkan Altın Madalyon filmi ile ilgili detaylar haberimizde luxbet yer alıyor.
Tarkan Altın Madalyon filmi nerede çekildi?
Tarkan Altın Madalyon filmi Ören film stüdyosu ve Bükey film tarafından İstanbul ve Muğla'da çekildi. Farklı mekanlarda çekilen Tarkan filmlerinin Bodrum Kalesi’nde ve İstanbul’da Rumeli Hisarı’nda çekildiği biliniyor. Senaryosu Sadık Şendil’e ait olan Tarkan Altın Madalyon filmi İstanbul’un farklı noktalarında ve mekanlarında luxbet giriş çekildi.
Tarkan Altın Madalyon filmi ne zaman kaç yılında çekildi?
Tarkan Altın Madalyon filmi 1972 yılında çekildi. Aynı yıl izleyici ile buluşan filmin zaman aralığı, Avrupa Hunları’nın başbuğu olan Attila’nın Avrupa’nın büyük kısmını fethettiği dönemde geçiyor. Filmin orijinalinde yer alan birçok sahne RTÜK’e takıldığı için kırpılmıştır.
Tarkan Altın Madalyon filmi oyuncuları isimleri Goşa Kraliçe kim?
- Tarkan (Kartal Tibet)
- Kurt (Can Kurt)
- Attila (Kamran Usluer)
- Vandal kralı (Zeki Alasya)
- Goşa (Eva Bender)
- Kulke (Halit Akçatepe)
- Kraliçe (Birsen Ayda)
- Honoriya (Pakize Suda)
- Vezir (Altan Günbay)
- Roza (Mürüvvet Sim)
- Erka (Yeşim Tan)
- Vezir (Ali Demir)
- Vezir (Celal Yonat)
- Cellat (Yadigar Ejder)
- Hancı (Haluk Orçun)